Malatya'da Bina Çöktü - 0dxuj75dg1hgm - · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . 0dxuj75dg1hgm
0dxuj75dg1hgm from www.61saat.com
Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen .

Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Son dakika malatyada bina çöktü: Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü.

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. 0ok8m6uobzxbam
0ok8m6uobzxbam from i01.sozcucdn.com
Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü.

Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Son dakika malatyada bina çöktü: Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn . Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı.

Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi.

Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Dio79f0igxuy7m
Dio79f0igxuy7m from www.habermarmara.com.tr
Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . Malatya'nın merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve 2 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir . Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı.

Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn .

Üst katında kıraathane işletildiği ve alt katında iş yerlerinin olduğu belirtilen bir binada çökme meydana geldi. · 8 kişi enkaz altından çıkarıldı. Sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 3 katlı bina yıkıldı. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı 2 katlı bina çöktü. Son dakika malatyada bina çöktü: Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Baruş çöken binada bir kahvehane, fırın ve tavuk satan bir işletmenin yer aldığını dile getirdi. Merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen . Yıkılan bina yerle bir olurken olay yerinden de ilk görüntüler geldi. Malatya merkez yeşilyurt ilçesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan ve altında iş yerleri bulunan tek katlı binada henüz . · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .

Malatya'da Bina Çöktü - 0dxuj75dg1hgm - · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar .. İnönü caddesi sıtmapınarı üzerinde tadilat yapıldığı iddia edilen 60 yıllık 2 katlı bina çöktü. · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar . Çöken bina ile ilgili korkunç bir iddia ortaya atıldı. Malatya'da 2 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çöktü. Battalgazi belediye başkanı osman güder, cnn .

Post a Comment for "Malatya'da Bina Çöktü - 0dxuj75dg1hgm - · alt katlarında dükkanların bulunduğu binada göçük altında kalanlar ."